Nieuws

Ritola heeft topzwemtrainers dankzij samenwerking MV Moves

De masterzwemmers van Ritola worden sinds dit najaar vergezeld door doorgewinterde buitenzwemmers en triatleten. Dat heeft alles te maken met een mooie samenwerking tussen Ritola en MV Moves. Trainers Martin en Koen van MV Moves verzorgen de trainingen op vrijdagavond, ook voor de leden van Ritola. En dat zorgt voor een flinke kwaliteitsimpuls én een gezellig vol bad. Ook een keer proberen? Elke vrijdagavond van 19.15 tot 20.15.

Nieuwe statuten vastgesteld

Tijdens een bijzonder Algemene Ledenvergadering zijn onlangs de nieuwe statuten vastgesteld. Daarin staat precies wat de vereniging wil zijn en waar ze heen wil. De statutenwijziging was nodig vanwege nieuwe wetgeving, onder meer rondom de verantwoordelijkheid van bestuurders. Kern is: Ritola staat middenin de samenleving en streeft ernaar iedereen te laten zwemmen die daaraan behoefte heeft. Nieuwsgierig? De statutenzijn hier te lezen. Concept statutenwijziging Vereniging Ritola-zwemmen en waterpolo vs12 juni 2023

Festival Vitaal

Onze zwemclub Ritola was afgelopen zaterdag, 16 september met ingerichte kraam aanwezig op het Festival Vitaal. Dit festival werd georganiseerd door sporttynaarlo. Er waren veel sportclubs aanwezig, waarvan een aantal demonstraties gaven. Het trok veel bezoekers, dankzij de Hunzeloop en het prachtige weer op die dag.

Voorjaarsactie een groot succes!

12 kinderen hadden zich opgegeven in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar
Er werd begonnen met zwemmen en reddingszwemmen in Aqualaren en afgesloten met waterpolo in het buitenbad Lemferdinge in Eelde. Iedereen heeft het erg leuk gevonden en misschien zijn er een aantal kinderen, die zo enthousiast zijn geworden dat ze door willen gaan bij de club.
Bedankt Randy, Rob, Ruben, Daan, Tanja en Rienk voor jullie inzet.
Ga naar de inhoud