Nieuws

Examens Zwemmend Redden

Op maandagavond 11 maart hebben 6 leden van de afdeling Zwemmend Redd examen gedaan in verschillende brevetten. Er waren maar liefst 2 examinatoren van de NZR aanwezig en iedereen is geslaagd!
Voor Junior Redder 2 waren dat: Spijk Mentink, Mikayla Beekman en Lene Bouma
Voor Zwemmend Redder 2 was dat Teun Capel en voor Zwemmend Redder 3 waren dat Roos Capel en Daniek Hopman.
Iedereen van harte gefeliciteerd!

Openingstijden tijdens de kerstvakantie

In de periode van 23 december tot en met 7 januari zijn er geen trainingen en lessen. We wensen jullie allemaal heel fijne feestdagen en hopen dat jullie zelf een mooie manier vinden om je conditie een beetje op peil te houden – tussen de oliebollen en Dame Blanches door -. Op naar een mooi, gezond en sportief 2024!

Ritola heeft topzwemtrainers dankzij samenwerking MV Moves

De masterzwemmers van Ritola worden sinds dit najaar vergezeld door doorgewinterde buitenzwemmers en triatleten. Dat heeft alles te maken met een mooie samenwerking tussen Ritola en MV Moves. Trainers Martin en Koen van MV Moves verzorgen de trainingen op vrijdagavond, ook voor de leden van Ritola. En dat zorgt voor een flinke kwaliteitsimpuls én een gezellig vol bad. Ook een keer proberen? Elke vrijdagavond van 19.15 tot 20.15.

Nieuwe statuten vastgesteld

Tijdens een bijzonder Algemene Ledenvergadering zijn onlangs de nieuwe statuten vastgesteld. Daarin staat precies wat de vereniging wil zijn en waar ze heen wil. De statutenwijziging was nodig vanwege nieuwe wetgeving, onder meer rondom de verantwoordelijkheid van bestuurders. Kern is: Ritola staat middenin de samenleving en streeft ernaar iedereen te laten zwemmen die daaraan behoefte heeft. Nieuwsgierig? De statutenzijn hier te lezen. Concept statutenwijziging Vereniging Ritola-zwemmen en waterpolo vs12 juni 2023

Festival Vitaal

Onze zwemclub Ritola was afgelopen zaterdag, 16 september met ingerichte kraam aanwezig op het Festival Vitaal. Dit festival werd georganiseerd door sporttynaarlo. Er waren veel sportclubs aanwezig, waarvan een aantal demonstraties gaven. Het trok veel bezoekers, dankzij de Hunzeloop en het prachtige weer op die dag.

Voorjaarsactie een groot succes!

12 kinderen hadden zich opgegeven in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar
Er werd begonnen met zwemmen en reddingszwemmen in Aqualaren en afgesloten met waterpolo in het buitenbad Lemferdinge in Eelde. Iedereen heeft het erg leuk gevonden en misschien zijn er een aantal kinderen, die zo enthousiast zijn geworden dat ze door willen gaan bij de club.
Bedankt Randy, Rob, Ruben, Daan, Tanja en Rienk voor jullie inzet.
Ga naar de inhoud