Nieuws

Nieuwe statuten vastgesteld

Tijdens een bijzonder Algemene Ledenvergadering zijn onlangs de nieuwe statuten vastgesteld. Daarin staat precies wat de vereniging wil zijn en waar ze heen wil. De statutenwijziging was nodig vanwege nieuwe wetgeving, onder meer rondom de verantwoordelijkheid van bestuurders. Kern is: Ritola staat middenin de samenleving en streeft ernaar iedereen te laten zwemmen die daaraan behoefte heeft. Nieuwsgierig? De statutenzijn hier te lezen. Concept statutenwijziging Vereniging Ritola-zwemmen en waterpolo vs12 juni 2023

Festival Vitaal

Onze zwemclub Ritola was afgelopen zaterdag, 16 september met ingerichte kraam aanwezig op het Festival Vitaal. Dit festival werd georganiseerd door sporttynaarlo. Er waren veel sportclubs aanwezig, waarvan een aantal demonstraties gaven. Het trok veel bezoekers, dankzij de Hunzeloop en het prachtige weer op die dag.

Voorjaarsactie een groot succes!

12 kinderen hadden zich opgegeven in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar
Er werd begonnen met zwemmen en reddingszwemmen in Aqualaren en afgesloten met waterpolo in het buitenbad Lemferdinge in Eelde. Iedereen heeft het erg leuk gevonden en misschien zijn er een aantal kinderen, die zo enthousiast zijn geworden dat ze door willen gaan bij de club.
Bedankt Randy, Rob, Ruben, Daan, Tanja en Rienk voor jullie inzet.

Zuidlaardermarkt

>De Zuidlaardermarkt gaat dit jaar door en dat betekent, inmiddels traditiegetrouw, dat Ritola in de avond en nacht ervoor enkele posten mag bezetten om de toegangswegen te bewaken.Elke post wordt bezet door twee personen. Dat kunnen uiteraard twee Ritola-leden zijn, maar wie er wil staan met familie of vrienden, wordt ook zeer gewaardeerd!

Ons is verzocht verschillende posten te bezetten tussen maandag 18 oktober 19:30 uur tot dinsdag 19 oktober 08:00 uur. We vragen je graag of je een paar uur van die diensten op je wilt nemen. Langer mag uiteraard ook!

Geef je op bij onze coördinator Hilde Tent door een mail te sturen naar hildetent@icloud.com en vertel even met wie je graag wil posten, vanaf hoe laat, en hoelang je daar wilt staan.
Wacht hier niet te lang mee, want 18 oktober is al vrij snel.

Ga naar de inhoud