Sponsors

Onze sponsors

Met heel veel plezier stellen we onze sponsors voor. Samen met deze gewaardeerde bedrijven maken we mogelijk dat we kunnen zwemmen, waterpoloën, masterzwemmen en dat het aangepast zwemmen mogelijk wordt.

 

 

 

Meceda is een club praktische en eigenzinnige webdevelopers en marketeers die je altijd al zocht. Een complete marketingafdeling op afstand, die snapt wat je nodig hebt zonder eindeloze meetings. Nieuwe website? Ze fixen het. Betere online vindbaarheid? Geen zorgen, regelen ze. SEO-geoptimaliseerde teksten? Pff, eitje! Ze maken marketing makkelijk, zodat hun klanten zich kunnen richten op waar ze goed in zijn. Altijd met korte lijntjes, pragmatisch en to the point. Kortom, Meceda is jouw 2-in-1 oplossing voor webdevelopment en marketing. En ook de onze, al jaren verzorgt Meceda de website van Ritola Zwemmen- en Waterpolo.

 

 

 

BouwSelect is gespecialiseerd in het bemiddelen van hoogwaardige banen in de bouw, civiele techniek en cultuurtechniek, met focus op hoger opgeleide kandidaten, zowel met ervaring als ambitieuze starters. Oorspronkelijk in het noorden gevestigd, heeft het nu vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam en Rotterdam, waardoor het landelijke dekking biedt. De kernwaarden van Bouwselect zijn deskundigheid, persoonlijkheid en eerlijkheid, met consultants die affiniteit hebben met techniek en een focus op mensenkennis in arbeidsbemiddeling. Ze benadrukken het belang van persoonlijke betrokkenheid, luisteren naar drijfveren en het creëren van duurzame matches tussen werkgevers en kandidaten. Leuk is dat directeur Sipke ook met veel enthousiasme deel neemt aan de waterpolo trainingen.Verder B.V. staat wereldwijd bekend om haar hoogwaardige verdringerpompen, toegepast in sectoren als chemie, procesindustrie, voedsel, farmacie en waterbehandeling. De innovatieve oplossingen genieten wereldwijde erkenning en waardering. Met vestigingen over de wereld biedt Verder op maat gemaakte pompoplossingen, waarbij verkoopingenieurs in Groningen uitblinken in kennis en expertise. Verder gaat verder dan alleen pompen leveren; de focus ligt op het verbeteren van kwaliteit en prestaties met toewijding en passie. Het succes van uw proces is de prioriteit van Verder! Ritola is blij met Verder’s sponsoring van het aangepast zwemmen voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels voor de on- & offshore markten, de aanleg van drinkwaterleidingen, gasleidingen, rioleringen, rioolpersleidingen en installaties. Alsema bestaat in 2027 honderd jaar. We zijn superblij met de adoptie van het aangepast zwemmen door Alsema. Ook vinden we het leuk dat eigenaar Rik een waterpolo historie heeft bij onze vereniging.

 

 

 

Zijl Assurantiën & Hypotheken is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor in het centrum van Zuidlaren. Ze werken met alle verzekeringmaatschappijen en geldverstrekkers, waardoor je altijd verzekerd bent van een objectieve vergelijking in verzekerings- en financieringsproducten. Ze zijn er voor je, of je nu alleen je auto wil verzekeren, of je hele onderneming. En voor de hypotheek voor je eigen woning of voor de juiste vastgoedfinanciering, het kan allemaal bij Zijl Assurantien en Hypotheken.

 

 

 

365Werk is hét online uitzendbureau van Nederland, gespecialiseerd in het faciliteren van de flexibele arbeidsmarkt. Hun visie is gericht op het verbeteren en transparanter maken van uitzenden, terwijl ze flexibiliteit en controle bieden aan opdrachtgevers en werknemers. Met expertise in uitzenden, payrolling, detacheren, werving & selectie en verloning van ZZP’ers, streven ze ernaar helderheid te verschaffen over de geleverde diensten. 365Werk handelt efficiënt online, zonder het belang van persoonlijk contact te verwaarlozen, waardoor werkgevers en werknemers zelf de controle behouden over hun processen, toegankelijk 24/7, 365 dagen per jaar. Sinds kort kunnen uitzendkrachten zelfs direct na de dienst worden uitbetaald. Doen is dan direct poen. We zijn superblij dat DGA en waterpoloster Wies het aangepast zwemmen mede mogelijk maken.

 

 

 

Brandmore is een premium en merchandise bedrijf, dat unieke promotionele activiteiten bedenkt en uitvoert, geheel naar wens van de klant.BrandMore streeft ernaar de ‘wereld om ons heen’ mooier, praktischer en duurzamer te maken. BrandMore is in de promotionele markt een uitdagende, trotse speler met een eigen karakter. BrandMore biedt iedere klant de beste kwaliteit uit een divers aanbod producten en diensten. Elke unieke klant kan op elk gewenst moment en voor elk budget zijn wens laten vervullen. Innovatie, creativiteit en flexibiliteit zijn de kernwoorden van BrandMore bij het mooier, praktischer en duurzamer maken van de wereld van morgen. En dat is ook wat ze doen door het sponsoren van het aangepast zwemmen.

 

 

 

Martini Reclamemakers is een full service reclame productiebedrijf in Leek. Ze ontwerpen, produceren en monteren reclameobjecten, voornamelijk in het Noorden van Nederland. Binnen én buiten, met een logo, beeld, boodschap of tekst. Denk hierbij aan gevelreclame, lichtreclame, belettering of interieur reclame. Ze helpen je bij het maken van de juiste keuze. Heb je bijvoorbeeld een groot bedrijfspand en wil je de herkenbaarheid vergroten? Dan is een vorm van gevelreclame een mooie oplossing. Hetzelfde geldt voor lichtreclame, waarmee je je bedrijf dag en nacht in de spotlights zet. Moet je wagenpark opvallen op de weg? Dan helpen ze je met autobelettering. Maar ook voor interieur reclame ben je bij Martini Reclamemakers aan het juiste adres. We waarderen de adoptie van het aangepast zwemmen door Martini Reclamemakers enorm.

 

 

 

theFactor.e ontwikkelt digitale toepassingen die een verschil maken. Voor mensen. Voor je doelgroep én voor de mensen in je organisatie. Ze doen dat door zich te verdiepen in mensen. Elke dag. Of het nou bezoekers, patiënten, klanten, studenten of collega’s zijn. Ze ontwikkelen niets voordat ze de eindgebruiker door en door kennen. Dat doen ze met grondig gebruikersonderzoek en met de inzet van mobiel onderzoekslab, Billy. De online ambitie van hun klanten betekent ook vaak veranderingen in hun organisatie. theFactor.e helpt klanten daarbij. Door de ambitie concreter te maken en deze door te vertalen naar haalbare verbeterstappen. Leuk is dat tal van heren 1-spelers hebben deelgenomen aan de Groninger Swimchallenge, waarbij ze 35 of 50 km hebben gezwommen ten behoeve van het UMCG Kanker Researchfonds, als onderdeel van het theFactor.e Swimteam 1 & 2.

 

 

 

Excap is in de Benelux marktleider in mystery-guest onderzoek. Hun focus ligt op het faciliteren van groei in zowel customer experience als employee experience. Door innovatieve onderzoeksmethoden, grondige data-analyses, heldere dashboards en op maat gemaakte trainingsprogramma’s, brengt excap de gehele organisatie in beweging. De drie kernwaarden van excap – topkwaliteit, enthousiasme en innovatie – stimuleren een gedeelde inzet om het ultieme doel te bereiken: groei in klantbeleving. Excap maakt in 2024 het aangepast zwemmen mede mogelijk.

 

 

Onder de naam Buro Busker helpt Pim Busker je met het verbeteren van je klantbeleving, customer journey en (experience) marketing. Hoe? Door steeds de juiste informatie te achterhalen en vanuit daar pragmatisch en in kleine haalbare stappen te werken. Hierbij heeft het de absolute voorkeur om te werken vanuit bewijslast ofwel evidence based. Buro Busker werkt veelal voor Noordelijke klanten. Onder Buro Busker valt ook 3DInzicht, daar kun je 3D rondleidingen van je pand laten maken. Street View maar dan binnen.

Ga naar de inhoud